Tvrtka Laba d.o.o. iz Vukovara je moderna tvornica za proizvodnju odjeće. Proizvodne korijene vuče iz 1989.god. kada je u gornjem dijelu grada Vukovara na prostoru od 13 062 metara četvornih ograđenog i uređenog prostora formirana privatna tvornica za proizvodnju ženske, muške i dječje lake konfekcije. Proizvodnja je bila zasnovana na cca 20 000 komada odjevnih jedinica mjesečno uglavnom ženskih bluza, trenerki i raznih majica isključivo namijenjenih kupcima iz Njemačke.

Odrednice aktualnog poslovanja Laba d.o.o. su:

Laka konfekcija: sportska odjeća, majice, bluze, košulje, hlače i sl.
Zaštitna konfekcija: odjeća i oprema za ugostiteljstvo, odjeća za graditeljstvo, odjeća za zaštitarske službe, odjeća i oprema za bolnice i sl.
Industrijski vez: amblemi , logotipi , imena društava na promotivnim artiklima (majicama, zastavicama, jastucima ) ali isto tako na sportskoj i radnoj odjeći.
Najam proizvodno poslovnog prostora: proizvodna hala; upravna zgrada
Laka konfekcija: Kroz program lake konfekcije želja nam je i intencija približiti se potrebama sportskih, kulturno umjetničkih i raznih drugih udruga te uz usku suradnju pronaći najadekvatnije rešenje na obostrano zadovoljstvo.

Sportska odjeća
Košarkaški program
Nogometni program
Trenerke
Košulje i bluze: Rade se od visokokvalitetnog materijala pamuka, texasa.
Majice: Prema vašoj želji i potrebi izrađujemo majice sa Vašim vezenim logom ili printom.
Zaštitna konfekcija: Materijali za izradu radnih odijela, mantila, kombinezona te prsluka su od kvalitetnog kepera i diolena.

Sva se odjeća prilagođava željama kupca i moguće ju je izraditi u svim veličinama i u različitim bojama.
Na radnu odjeću u mogućnosti smo Vam industrijskim vezom ištikati Vaš logo ili ime tvrtke.

Od 1997. godine u proizvodni program uvodimo šivanje radne odjeće za poznatog kupca što nam je postala i glavna okosnica naše proizvodnje.
Sposobnost i razvojne mogućnosti tvrtke Laba iz Vukovara optimalne su i realne ,
što se zasniva prvenstveno na iskustvu i obiteljskoj tradiciji u proizvodnji odjeće te tehničko – tehnološkoj i kadrovskoj opremljenosti tvrtke.

Danas sa svojim uposlenicima i strojnim parkom od cca 50 usko specijaliziranih strojeva u mogućnosti smo odraditi i najzahtjevnije odjevne modele kvalitetno i na vrijeme, što dokazujemo dugogodišnjom suradnjom u mnogim poslovima sa renomiranim firmama iz regije. Laba je svoje poslovanje bazirala na vrijednom i predanom radu, kao i praćenju novih tehnologija i zahtjeva svojih kupaca.

Popis gospodarskih subjekata s kojim je tvrtka Laba d.o.o. u sukobu interesa: Laba pro d.o.o.